Antje Westerink

Antje Westerink

Wil je echte verandering bij jezelf of in je team, dan moet je eerst uitzoeken waar de schoen wringt, vindt Antje Westerink.
Antje haar drijfveer is de mobiliteit (ontwikkeling) van medewerkers en teams en daarmee organisaties te bevorderen.

Antje heeft als consultant en coach ruim 20 jaar ervaring opgedaan met adviseren en coachen van leidinggevenden en medewerkers bij verschillende werkgevers in de profit en non-profit. De ervaringen die Antje heeft opgedaan, werkend met – en voor – verschillende lagen en functieniveaus, heeft haar omgeving- en organisatiebewustzijn gevormd. Mede hierdoor kan zij zich snel verplaatsen in een situatie en werkomgeving, evenals in functie & organisatie specifieke dilemma’s die iemand kan tegenkomen. Thema’s waar ze veel ervaring mee heeft zijn verbeteren van klantgerichtheid, samenwerking, communicatie en persoonlijk leiderschap.

Antje haar werkwijze is vooral gericht op bewustwording van persoonlijke drijfveren en kwaliteiten. Zij is in staat om door te vragen en de “spiegel voor te houden “.
Ze zal dit op een praktische en no nonsens wijze doen. Tegelijkertijd stimuleert ze de kandidaat de eigen patronen te ontdekken en die te leren verrijken.
Het regelmatig schakelen van invalshoek vormt een belangrijk element in haar wijze van coaching en training, om daarmee al vragend meer inzicht te verkrijgen (en te geven!).

Vanuit haar achtergrond als HR adviseur adviseert Antje in vraagstukken rondom  arbeidsrecht, ziekteverzuim en werving & selectie.

[email protected] - 06 814 777 44 - LinkedIn

Gerelateerde producten

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl