Projectmanagement

Uw (technische) project goed, op tijd en binnen budget uitgevoerd met Inextern’s projectmanagement!

Inextern bemiddelt niet alleen om de beste projectleider op uw project te krijgen maar steekt ook zelf de handen uit de mouwen om uw project binnen budget en deadline op te leveren. Projectmanagement, technisch of administratief, wordt door Inexterners gezien als een uitgelezen mogelijkheid de organisatie van de opdrachtgever beter te leren kennen en het woord ‘partnership’ concreet inhoud te geven.

Betrek Inextern vroegtijdig bij de besprekingen over de scope en de planning van het project. We kijken samen met u vooruit om de bemanning van het projectteam optimaal te laten verlopen. Kiest u voor een projectmanager uit de Inextern stal dan kunt u rekenen op een professionele projectplanning en -fasering, een gedegen uitvoering van de werkzaamheden (en deelprojecten) en volledige en heldere verslaglegging en oplevering van het project.

Inextern projectmanagers en projectleiders zijn thuis in projectmanagement methodieken zoals IPMA, Prince2, PMBoK, Scrum en Agile.

Cases

Shutdown Management Zuivelproductie

De voorbereiding voor een geplande bedrijfsstop is cruciaal voor het slagen van een fabrieksstop…

Consultants

René Burema

Werktuigbouwer en energie-technicus met 20 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Interim management en project management zijn twee terreinen waar Rene zich uitstekend thuis voelt.

[email protected] - 06 547 158 32 - LinkedIn

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde producten

Referenties

Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl