Bekijk de impressie: Inextern bij DVN

DVN en Inextern werken samen aan het creëren van meer eigenaarschap op de werkvloer met OEE als hulpmiddel

Inextern ondersteunt DVNutrition bij het implementeren van OEE (= Overall Equipment Effectiveness). OEE is een tool om de prestatie, kwaliteit en beschikbaarheid van de installaties te verbeteren. Middels OEE-overleg zijn de operators concreet bezig om op basis van ‘meten’ verbeteracties te initiëren. Dit heeft geleid tot meer verantwoordelijkheid, initiatief en betere prestaties op werkvloer. Door iedereen bij de verandering te betrekken, tools aan te reiken en de rol van Inextern gaandeweg te verkleinen is gewerkt aan een geborgd traject, met het gewenste resultaat! Klik hier voor het filmpje met een impressie van de aanpak en resultaten.

Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl