UNOME Persoonlijkheids-app

Inextern heeft in samenwerking met MKBGW op basis van de MBTY theorie een applicatie ontwikkeld, waarmee op een laagdrempelige manier de samenwerking, communicatie en aansturing bespreekbaar gemaakt kan wordUNOMEen. Ontdek wat het voor jou en jouw organisatie kan betekenen! klik hier voor meer informatie.

De UNOME app staat voor je klaar in de diverse stores! Vanaf je tablet of telefoon kun je hier doorklikken naar de UNOME-app: Playstore (android) App-store (Apple). Ook is het mogelijk om het gebruik van de App via Inextern te laten lopen.

Wij komen graag langs voor een nadere toelichting en te verkennen welke mogelijkheden UNOME jouw organisatie kan bieden!

 

 

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl