Start nieuwe Leergang Frontliniemanagers

Inextern organiseert enkele keren per jaar de leergang ‘Leidinggeven in de Frontlinie’. Deze leergang is bedoeld voor direct leidinggevenden uit verschillende organisaties. Er wordt gelijktijdig gewerkt aan het ontwikkelen van leiderschap en het oplossen van problemen in de bedrijfsvoering. Wat deze leergang van ‘slechts’ enkele maanden zo bijzonder maakt is haar praktische opzet en het feit dat de deelnemers veel leren van elkaar.

Door het volgen van praktische workshops, het doen van bedrijfsbezoeken en gerichte praktijkopdrachten leert men in relatief korte tijd ontzettend veel over het vak van operationeel leidinggeven. Meer informatie kunt u vinden in onze flyer.

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl