Start leergang voor Wethouders

Inextern heeft een leergang ontworpen, waarmee wethouders zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen. De leergang is gebaseerd op intensieve sessies met colleges. In maart 2019 start Inextern met deze leergang voor wethouders.

De heer Henk de Vries (ex gemeentesecretaris en coach van wethouders) en Louwe van der Wal (consultant en begeleider van teamontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling van colleges en wethouders) zijn de begeleiders van deze leergang.

In een ongedwongen setting staat het leren van elkaar centraal. Er is dan ook veel ruimte voor de inbreng van eigen casuïstiek en wordt verrijkt door de begeleiders met eigen kennis en ervaring danwel theoretische input.

Meer informatie kunt u vinden in onze flyer. U kunt ook contact opnemen met Louwe van der Wal op 06-553 606 37 of een mail sturen naar: [email protected]

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl