Jochem van Woerden

Jochem van Woerden

Jochem van Woerden werkt aan vraagstukken op het gebied van team-, organisatie- en managementontwikkeling. Hij is in meerdere organisaties actief geweest als MT lid, consultant, coach en manager HR. Hij helpt graag bij het vergroten van eigenaarschap en duurzame inzetbaarheid van professionals en teams waarbij concrete afspraken worden gemaakt. Het is zijn passie om professionals en leidinggevenden te helpen ontwikkelen.
Jochem heeft een duidelijke visie op de impact van interventies bij veranderingen, spiegelt én helpt concrete resultaten te behalen.

Jochem stelt vragen zoals ‘Waar wil jij / jouw team / de organisatie staan over 4 jaar?’ ‘Welke kwaliteit heb je nu in huis?’ ‘Wat is de gap?’ ‘Welke stappen ga je zetten om daar te komen?’ Hij helpt vervolgens, in co-creatie met jou, grip te krijgen op ontwikkelingen in de organisatie. Het thema Eigenaarschap is bijvoorbeeld een mooie insteek om samen met teams en management aandacht te geven. Jochem gebruikt daarvoor ‘het wiel van eigenaarschap’ dat hij graag bij een kop koffie komt toelichten.

 

wiel eigenaarschap

[email protected] - 06 533 310 56 - LinkedIn

Gerelateerde producten

Cases

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl