Outplacement

Outplacement? Pas als u een nieuwe werkkring heeft gevonden stoppen wij!

Pas als u een nieuwe werkkring hebt gevonden stoppen wij. Zo werkt ons outplacementtraject. We onderscheiden verschillende stappen waarin we u zo goed en snel mogelijk begeleiden naar een passende nieuwe baan. Twee professionele sparringpartners van Inextern staan samen met u stil bij uw specifieke situatie. Of dat nu gaat om herbezinning op uw carrière of een gedwongen ontslag. We hebben aandacht voor uw emoties en we maken uw persoonlijke profiel inzichtelijk. Samen stellen we een zoekprofiel op en gaan actief de arbeidsmarkt ontsluiten. Zo zorgen we ervoor dat ons outplacementtraject tot uw succes zal leiden.

Werkwijze Inextern Carrière Consultants

In de eerste fase van onze begeleiding is er aandacht voor het verwerken van de ‘gedwongen’ functieverandering en bezinning op de ontstane situatie. Vervolgens richten we ons op vragen als ‘wat wil ik?’ en ‘wat kan ik?’. We stellen samen een sterkte/zwakteanalyse op van uw kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten en de positie op de arbeidsmarkt. In deze fase wordt duidelijk wat de volgende stap in uw loopbaan moet zijn.

In de tweede fase wordt u actief geholpen bij het ‘veroveren’ van de gewenste werkkring. Eigenlijk begint dit proces al bij de start van het traject. We kijken naar de verschillende wijze van presenteren zoals curriculum vitae, LinkedIn-profiel, motivatiebrief etc. maar ook sollicitatietraining en andere presentatietechnieken komen aan bod. We bereiden sollicitatiegesprekken voor en evalueren deze gesprekken weer. Uiteindelijk gaan we gezamenlijk voor hetzelfde doel: een nieuwe baan!

Ondersteuning door Inextern

Wij beschikken over een breed aanbod van middelen en methoden om managers en medewerkers te ondersteunen in de volgende stap in hun carrière. Denk aan actieve jobhunting, psychologische en persoonlijkheidstesten, cursussen en trainingen, en een eigen interim- en recruitmentbureau. Afhankelijk van de persoon en situatie bieden we een op maat gemaakt begeleidingsplan en een personal loopbaanbegeleider.

Consultants

Ulrik Rudolphy

Doortastende gesprekspartner met een antenne voor de juiste mensen in uw organisatie. Zorgt voor passende oplossingen voor uw personele organisatievraagstukken.

[email protected] - 06 344 895 54 - LinkedIn

René Burema

Werktuigbouwer en energie-technicus met 20 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Interim management en project management zijn twee terreinen waar Rene zich uitstekend thuis voelt.

[email protected] - 06 547 158 32 - LinkedIn

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde producten

Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl