Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit: De leerervaring vasthouden en uitbouwen!

Wij zien individuele ontwikkeling van medewerkers en managers als een belangrijke bouwsteen voor organisatieontwikkeling. Dit betekent dat binnen onze dienstverlening veel aandacht is voor het ontwikkelen van persoonlijke effectiviteit. Op basis van de leerbehoefte van de betreffende kandidaat en in overleg met zijn leidinggevende, vindt een eerste gesprek plaats. In dit gesprek wordt het vertrekpunt (inclusief heldere doelen en draagvlak) van de coaching en/of training gezamenlijk bepaald.

persoonlijke effectiviteit

Door jarenlange ervaring en een hoge mate van inlevend vermogen weten de adviseurs  van Inextern de kandidaat in beweging te krijgen, zodat er daadwerkelijk verandering optreedt. Daarnaast is er veel aandacht voor het mobiliseren van de context van de kandidaat. Immers, zijn/haar functioneren hangt ook voor een groot deel af van o.a. de rol die leidinggevende en het directe team speelt. Na afloop vindt er een evaluatie plaats met daarbij aanwezig de direct leidinggevende van de kandidaat. Dan halen we het ‘net’ op  en wordt besproken op welke wijze het geleerde vastgehouden en verder uitgebouwd kan worden.

Cases

Persoonlijke Effectiviteit Teamleider

Bij een niet nader te noemen bedrijf in Friesland loopt een teamleider tegen muren op…

Management Development Productiebedrijf

Het managementteam van een productiebedrijf ergert zich nogal aan het gedrag van operators in de fabriek…

Consultants

Richard Lubbers

Levert als adviseur al meer dan vijftien jaar succesvol zijn bijdrage bij het professionaliseren van uiteenlopende organisaties. Zijn expertise ligt in het begeleiden van (management) teams.

[email protected] - 06 201 376 37 - LinkedIn

Louwe van der Wal

Echte verandering vindt volgens Louwe veelal autonoom plaats en wordt niet opgelegd. Managers en medewerkers moeten willen! “De sleutel tot verandering ben je dan ook zelf.”

[email protected] - 06 553 606 37 - LinkedIn

Koos Vos

Voert als organisatie-adviseur opdrachten uit voor bedrijven en organisaties op de terreinen marketing en verkoop, organisatie-ontwikkeling en interim management.

[email protected] - 06 460 376 64 - LinkedIn

Jochem van Woerden

Senior consultant en voormalig Manager HR die teams en leidinggevenden begeleidt bij veranderingstrajecten. Hij zet met u de stip op de horizon en geeft de strategie aan. Jochem focust daarbij op het verbeteren van uw organisatie tot een duurzame eenheid, klaar voor de nabije toekomst.

[email protected] - 06 533 310 56 - LinkedIn

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde producten

Referenties

Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl