Werving en Selectie

Werving en Selectie à la Inextern: Uw nieuwe kracht zo goed en snel mogelijk aan de slag!

Natuurlijk kunt u zelf uw nieuwe medewerker gaan werven. U kent immers als geen ander uw organisatie en de cultuur. Toch is het zinvol om met Inextern van gedachten te wisselen over werving en selectie. Inextern kan u op verschillende manieren ondersteunen bij het vinden van geschikte medewerkers. Van slechts enkele uren advies tot het uitvoeren van het volledige traject. Ons motto is niet voor niets: Wecruitment, recruiten doen we samen. Altijd met maar één doel voor ogen en dat is te zorgen dat de continuïteit binnen uw bedrijf gewaarborgd blijft. Inextern heeft jarenlange ervaring in het werven en selecteren van managers, directeuren en specialisten op HBO-niveau.

Onze Wecruitment benadering staat garant voor goede samenwerking en heldere verwachtingen over en weer. Zo is het voor u en voor ons belangrijk te weten wie wat gaat doen in het zoektraject en hoe de taken onderling verdeeld gaan worden. Op deze manier kunnen we de kennis en mogelijkheden van elkaar zo optimaal mogelijk benutten. U wilt wellicht een aantal acties zelf ondernemen omdat dit voordelig is, dan wel zijn waarde in het verleden heeft bewezen.

Vanuit de Wecruitment gedachte van Inextern is dit mogelijk. Zo ontstaat echt maatwerk. Via een strakke planning gaan wij stap voor stap samen met u door het werving- en selectietraject. Daarbij is het belangrijk dat de Inextern consultant uw organisatie goed vertegenwoordigd. Immers u geeft uw zoekproces uit handen aan een extern iemand. Wij snappen het gevoel van onwennigheid en uw eventuele bezorgdheid daarbij. Dit is ook precies de reden waarom wij ons Inextern noemen. We zijn extern, maar in onze opstelling niet van een interne collega te onderscheiden.

We gaan verder dan werving en selectie. Inextern laat niet zomaar los. Nadat de kandidaat benoemd is heeft u de mogelijkheid te kiezen voor een goede verankering. De verwachtingen omtrent het functioneren van uw nieuwe medewerker zijn immers hoog gespannen. De perfect match is gemaakt. Alle signalen lijken op groen te staan. Toch zijn er wellicht ook valkuilen. Snel en goed contact weten te maken, het oude loslaten en het nieuwe omarmen, snel analyseren hoe de hazen lopen. Wie zijn de informele leiders en hoe bouw ik daar een goede samenwerking mee op? Wat zijn de parameters waar ik op moet gaan sturen? Waar liggen knelpunten in de bedrijfsvoering? Zomaar wat aandachtspunten en vragen waar uw nieuwe medewerker mee dealt. Een beetje hulp daarbij kan geen kwaad.

Inextern biedt dan ook een kort maar krachtig coachingstraject aan. Hierbij focussen wij op het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van uw nieuwe medewerker binnen de context van uw organisatie. Deze extra service bezorgt uw aanwinst een vliegende start en voorkomt wellicht onnodige teleurstellingen. U als leidinggevende speelt daarbij een belangrijke rol. Wij vragen u dan ook dit coachingstraject te ondersteunen en daarbij een actieve rol te gaan spelen. Pas dan zijn alle ingrediënten aan boord om uw nieuwe medewerker een vliegende start te laten bezorgen en wellicht levert het uw organisatie nog nieuwe frisse ideeën op!

Consultants

Ulrik Rudolphy

Doortastende gesprekspartner met een antenne voor de juiste mensen in uw organisatie. Zorgt voor passende oplossingen voor uw personele organisatievraagstukken.

[email protected] - 06 344 895 54 - LinkedIn

René Burema

Werktuigbouwer en energie-technicus met 20 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven. Interim management en project management zijn twee terreinen waar Rene zich uitstekend thuis voelt.

[email protected] - 06 547 158 32 - LinkedIn

Thérèse de Wit

Thérèse de Wit werkt in haar aanpak toe naar een oplossing met gevoel voor menselijke verhoudingen. Met als doel de juiste persoon op de juiste plaats. Zij verbindt graag mensen vanuit een klantgerichte en dienstverlenende instelling. Het begeleiden en verder helpen van mens en organisatie geeft haar energie.

[email protected] - 06 51612527 - LinkedIn

Aanvraag voor meer informatie

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gerelateerde producten

Missie

Inextern is business partner in het realiseren van succesvolle veranderingen van mensen en organisaties.

Contact

Inextern
Rozenburglaan 1
9727 DL Groningen
T [050] 318 85 83
F [050] 314 85 20
[email protected]
www.inextern.nl